Frits Dijk vrijwilliger van het jaar 2017

Frits Dijk is op de jaarvergadering benoemd tot Vrijwilliger van het jaar 2017.

We zien Frits vaak gaan in Klarenbeek. Op zijn rode trekker met groene aanhanger, bontmuts, groene jas, klompen. Op pad voor de Commissie Dorpsverfraaiing, waar hij dit jaar al 25 bestuurslid van is.

Van daaruit betrokken bij onder andere het plaatsen van de ster op de molen, het plaatsen en onderhouden van de vele mooie bloembakken verspreid over het dorp, mede organiseren van de winterwandeling en het onderhoud van de vlindertuin. Dan vergeten we nog het werk bij het aanleggen van de ijsbaan op het tennisveld. Als klap op de vuurpijl was Frits één van de grote trekkers van het prachtige Klompenpad door Klarenbeek.

Daarnaast is Frits nog bij de visvereniging Voorst om mensen met een beperking te begeleiden bij het vissen.

Op de jaarvergadering, waarvoor Frits weggehaald moest worden van een avondje kaarten, werd Frits in het zonnetje gezet, en ontving hij de bijbehorende bokaal. Natuurlijk was er voor zijn vrouw Tiny een leuke bos bloemen.


 

Wat is er te doen!

wo mrt 04 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 11 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 18 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 25 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 01 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 08 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 15 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 22 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
zo apr 26
Koningsdag
wo apr 29 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top