Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal € 5,00. Vul onderstaande velden en geef aan welke bedrag er via automatische incasso van uw rekening geschreven mag worden.

Als u kiest voor verzenden bent u lid van Klarenbeeks Belang gaat u tevens akkoord met de automatische incasso van de contributie.

Wat is er te doen!

vr mrt 23 @19:30
Mondolia uitvoering
za mrt 24 @19:30
Mondolia uitvoering
wo mrt 28 @10:00
Inloopochtend MFC
do mrt 29 @19:30
Jaarvergadering Klarenbeeks Belang
zo apr 01 @19:30
Paasvuur
wo apr 04 @09:30
Wandelen
wo apr 04 @10:00
Inloopochtend MFC
wo apr 11 @09:30
Fietsen
wo apr 11 @10:00
Inloopochtend MFC
wo apr 18 @09:30
Wandelen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top