Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal € 5,00. Vul onderstaande velden en geef aan welke bedrag er via automatische incasso van uw rekening geschreven mag worden.

Als u kiest voor verzenden bent u lid van Klarenbeeks Belang gaat u tevens akkoord met de automatische incasso van de contributie.

Wat is er te doen!

zo juni 24 @14:00
Zomerconcert in het Dokter Blok plantsoen
wo juni 27 @09:30
Fietsen
wo juni 27 @10:00
Inloopochtend MFC
wo juli 11 @09:30
Fietsen
wo juli 18 @19:30
Spreekuur Klarenbeeks Belang met aansluitend bestuursvergadering
wo juli 25 @09:30
Fietsen
wo aug 08 @09:30
Fietsen
wo aug 15 @19:30
Spreekuur Klarenbeeks Belang met aansluitend bestuursvergadering
vr aug 17 @12:00
Kermis
za aug 18 @12:00
Kermis

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top