Wijkagenten Klarenbeek

De wijkagenten van Klarenbeek zijn Cengiz Kara, voor het Apeldoornse deel, en Wilco Jansen voor het Voorster deel van Klarenbeek.

Klik op hun namen voor meer info over hen op de site van de politie.

Onderling is er veel contact tussen beide wijkagenten, het is dus geen probleem als u de wijkagent aanspreekt die niet voor uw deel van Klarenbeek verantwoordelijk is.

 

 

Hieronder stelt Cengiz zich voor:

 

Beste inwoners van Klarenbeek,
 
Met genoegen wil ik u mededelen dat ik uw wijkagent ben.
Mijn naam is Cengiz Kara. Ik werk al sinds 2001 bij de politie.
Binnen de politieorganisatie heb ik veel neventaken gehad en veel ervaring opgedaan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Maar ik besef mij wel, dat ik het niet alleen kan, we moeten het samen doen.
 
Ik help u graag bij het bestrijden van de criminaliteit, opsporen van de daders, het bevorderen van de verkeersveiligheid en het handhaven van de openbare orde. Samen met u wil ik werken aan een plezierig en een veilig woonomgeving.
 
Ik houd mijn spreekuur maandelijks in Klarenbeek van 19:00 uur tot 19:30 uur in het MFC.
Buiten deze tijden, ben ik er natuurlijk ook voor u. Ik ben dan te bereiken op telefoonnummer 0900-8844. Bel gerust voor een afspraak, maar hebt u met spoed politie nodig, bel dan 112.
 
Ik zie u graag op mijn spreekuur.
 
Ook kunt u mij volgen via twitter, mijn twitternaam is: @polmatenzuid.

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top