Dorpscontactpersoon

DCP

In juli 2013 zijn Roy Zweverink en Ingrid Wolters-Dijkhof gestart als dorpscontactpersonen. Vanaf mei 2017 is Marilou Pelgrim in dienst getreden als Dorpscontactpersoon. In september 2017 is Ingrid gestopt en zijn Marilou en Roy verder gegaan als de dorpscontactpersonen van Klarenbeek.  Roy en Ingrid hebben al heel wat bereikt de afgelopen jaren. Ze hebben vanuit deze rol verbindingen gelegd tussen inwoners, organisaties en verenigingen. Zij hebben als kartrekker verschillende activiteiten en voorzieningen opgezet in samenwerking met de inwoners van Klarenbeek. Het is de taak aan Roy en Marilou om dit voort te zetten en waar mogelijk en nodig te vergroten!

 

Roy Zweverink, woont sinds 1996 in Klarenbeek, maar is wel een echte Klarenbeker. “Ik ben al jarenlang actief bij SC Klarenbeek, als speler (voetbal), maar ook als trainer, technisch coördinator en bij de activiteitencommissie. Vlak voor het afronden van m’n HBO opleiding ben ik Dorpscontactpersoon geworden. Na het afronden van mijn HBO opleiding Sportmarketing ben ik gaan werken bij Sportbedrijf Deventer (de Scheg). In het voorjaar van 2017 ben ik ook gestart als badmeester/bedrijfsleider bij Zwembad Molenallee Loenen, een buitenbad, waardoor ik in de periode tussen september en mei weer volop de tijd heb om m’n werk als Dorpscontactpersoon en m’n werkzaamheden bij de Scheg voort te zetten.”

 

Marilou Pelgrim is ook een rasechte Klarenbeker. Al een aantal jaar heeft ze haar eigen salon, MariLooks schoonheidssalon in Klarenbeek. Marilou heeft veel sociale contacten en heeft ook ervaring als vrijwilligster, o.a. bij De Hulsbosch en de activiteitencommissie van SC Klarenbeek.
“Wat ook een hele leuke ervaring was, was afgelopen 1 april 2017 het High Heels Event! Hierbij was ik medeorganisator en hebben we een totaal nieuw vrouwenevent voor Klarenbeek en omstreken op de kaart gezet.
Toen Roy en Ingrid mij benaderden wilde ik eigenlijk meteen al ja zeggen, ik was meteen enthousiast. Het sprak mij enorm aan en ik zie er ook veel mogelijkheden en uitdagingen in.”

 

Samen zorgen Roy en Marilou ervoor dat er verschillende activiteiten en voorzieningen voor jong en oud worden opgezet en dit ook blijven voortzetten. Het doel is Klarenbeek leefbaar en vitaal te houden, zodat het een aantrekkelijke woonomgeving blijft voor iedereen!

 

U kunt ons bereiken via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon Roy: 06-30723385

Telefoon Marilou: 06-51099704

 U kunt de dorpscontactpersonen ook volgen via facebook

Wat is er te doen!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top