Dorpscontactpersoon

Nieuwe dorpscontactpersonen stellen zich voor!

Vanaf heden hebben we 2 nieuwe dorpscontactpersonen in ons midden. We zijn blij de enthousiaste en sportieve Bram de Bree te mogen verwelkomen als dorpscontactpersoon.

Speciaal voor de inloopochtenden op de woensdag is de creatieve Marente Bouman het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor alles rondom deze ochtend.

Wij denken met deze twee fijne mensen weer een goede invulling te kunnen geven aan de vele activiteiten in Klarenbeek. Hieronder stellen zij zich beide voor.

 

Bram de Bree

Vanaf 1 september 2018 ga ik, Bram de Bree, de honneurs waarnemen als Dorpscontactpersoon van Klarenbeek. Het wordt een hele uitdaging voor mij om de zaken die de vorige Dorpscontactpersonen Ingrid, Roy en Marilou op een geweldige manier in gang gezet hebben, te evenaren. Maar ik ga hier zeer zeker mijn uiterste best voor doen!

‘Van wie is die Bram er dan ene?’ Nou het wordt moeilijk om de roots van Bram in Klarenbeek te vinden, hoewel ik toch al weer twaalf jaar in het landelijke dorp woon. Momenteel woon ik aan de Klarenbeekseweg. Van origine kom ik uit het bijna uiterste zuiden van Nederland, te weten Maastricht. Tijdens gesprekken is dan ook nog steeds wel de zachte ‘G’ te horen. Door één van mijn hobby’s ben ik uiteindelijk terecht gekomen in Klarenbeek.

In die twaalf jaar ben ik goed ingeburgerd in Klarenbeek. Ik ben onder andere actief geworden bij de voetbalclub, waar ik een van de verzorgers ben van de dames- en herenvoetbalteams. Ook geef ik daar herstel- en conditietrainingen. Als vrijwilliger ben ik iedere zomer te vinden in de zaaghoek van de inmiddels heel bekende Klarenbeekse Vakantie Speelweek en achter de kassa bij de muntenverkoop tijdens de Klarenbeekse Kermis. Zelf ben ik lid van de mountainbike-club, hoewel het er de laatste tijd niet zo van gekomen is om te fietsen… Want ik hou ook van paardrijden, klussen in en rondom huis, actieve fietsvakanties, mensen begeleiden met angst (zoals hoogtevrees), het geven van massages... dus genoeg te doen!

Daarnaast ben ik natuurlijk een Limburger, een Bourgondiër in hart en nieren, en dus ook erg geïnteresseerd in lekker eten. Maar niet alleen lekker maar ook ‘gezond’ eten. Ik ben van mening dat gezondheid voor een groot deel in eigen handen ligt bij mensen. Een opleiding die ik momenteel volg als integraal leefstijlcoach sluit hier dan ook prima op aan.

Een droom van mij is dan ook om de Klarenbekers nóg gezonder te maken en daarnaast het dorp Klarenbeek leefbaar en vitaal te houden, waarmee het een aantrekkelijke woonomgeving blijft voor iedereen, van oud tot jong! Maar dat kan ik natuurlijk als dorpscontactpersoon niet alleen. Hiervoor heb ik de hulp van de vrijwilligers heel hard nodig. Gelukkig heeft Klarenbeek momenteel de luxe dat er veel vrijwilligers zijn, maar dat kan natuurlijk altijd beter.

Dus mocht je interesse hebben om als vrijwilliger iets te gaan doen, laat je dan niet weerhouden om je aan te melden. Dit kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je kunt mij natuurlijk ook gewoon hierop aanspreken.

Graag wil ik hier nog even benoemen dat het voor zowel Klarenbekers, als verenigingen/clubjes en  bedrijven mogelijk is om meer zichtbaar te worden op www.kijkindekernen.nl. Dit is een website die speciaal hiervoor opgezet is. Dus maak er gebruik van! En niet helemaal onbelangrijk: het is helemaal gratis!

 

Marente Bouman

In Velp 1958 ben ik (Marente Bouman) geboren en sinds 1979 woon ik de gemeente Voorst. Als boerin leerde ik het leven op het platteland kennen en nu, als inwoner van Klarenbeek, help ik mee met de organisatie van de woensdag inloopochtend bij  het MFC. Men kent mij van het koe knuffelen en mijn dochters, de meiden van Hupkes. Verder schilder en boetseer ik en ben ik creatief coach.

Met liefde help ik mee aan het sociale leven in ons dorp. De woensdag  inloopochtend zit in mijn portefeuille en ben van plan deze meer op de sociale kaart te zetten. Mocht u ideeën hebben voor deze ochtend dan kunt u  mij altijd bereiken op mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top